Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa verde toscana
- 25 - 30 g de pan blanco sin corteza
- 100 g de agua
- 30 - 35 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 - 2 dientes de ajo
- 5 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 20 g de zumo de limón
- 1 huevo duro
- 60 g de aceite de oliva
Tostas
- 100 g de crackers
- 6 sardinas en aceite sin espinas (12 lomos)
- ¼ de cebolla roja en juliana fina
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 416 kJ / 100 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 71 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puerros con salsa de soja y mostaza
45 Min
Minitostas de falso tartar de tomate
20 min
Porchetta al horno con guarnición
3sa
Salmón en escabeche con caramelo de aceituna
72u. 30min
Ensalada tzatziki con pasta integral
35 Min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10 min
Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula
40 min
Anacardos asados al curry
30 min
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20 min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1j
Galette crujiente de salmón y queso
1j
Molletes de solomillo ibérico, queso camembert y pimientos
2 godz. 20 min