Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de calabacín con piel (cortado por la mitad a lo largo y luego en trozos de 3-4 cm)
- 150 g de vinagre
- 300 g de azúcar
- 75 g de agua
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 6 raciones
- Kalorie
- 5638 kJ / 1349 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 312.9 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Berenjenas al ajillo
50 min
Pimientos agridulces
1h 5min
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2h 15min
Berenjenas confitadas
35 min
Acelgas en adobillo
40 min
Calabacín encurtido en aceite
3sa 20 dk
Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín
30 min
Habas tiernas rehogadas
30 min
Champiñones en vinagre
35 min
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
30 min
Membrillo con agaragar
2h 35min
Acelgas con bechamel
50 min