Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de calabacín con piel (cortado por la mitad a lo largo y luego en trozos de 3-4 cm)
- 150 g de vinagre
- 300 g de azúcar
- 75 g de agua
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 5638 kJ / 1349 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 312.9 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 min.
Habas tiernas rehogadas
30 Min
Berenjenas confitadas
35 Min
Berenjenas al ajillo
50 min.
Acelgas en adobillo
40 Min
Pimientos marinados
55 Min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30 Min
Zanahorias estofadas agridulces
1h
Calabacín encurtido en aceite
3 Std. 20 Min
Papillote de pencas de acelga
30 Min
Berenjenas y calabacines marinados
1 godz. 30 min