Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pan duro del día anterior (en trozos)
- 200 g de queso emmental en trozos
- 6 cebollas medianas (aprox. 160 g c/u)
- 600 g de agua
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de dados de beicon ahumado
- 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
- 1 cucharadita de tomillo seco
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1316 kJ / 315 kcal
- Białko
- 17.71 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 18.57 g
- Błonnik
- 3.46 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Picantones con salsa de uvas
40 dk
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
30 Min
Albóndigas de pavo con mozzarella y salsa de tomate con berenjenas
35 dk
Salsa de tomate
40 dk
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13hod.
Pudin de pescado
2h 15min
Vinagreta de pimientos
5 menit
Pastel de calabacín y bonito
4sa
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50 dk
Pastel de salmón
2h 20min
Pudin de bacalao
2sa 30 dk