Gluten free madeleines

Gluten free madeleines

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
24 portions

Składniki

Madeleines
  • unsalted butter cut into pieces
    120 g
  • eggs
    2
  • caster sugar
    120 g
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • milk
    30 g
  • oil
    10 g
  • gluten free flour
    120 g
  • gluten free baking powder
    1 ½ tsp
  • sea salt
    1 pinch
  • icing sugar to dust

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 34.5 mg
Białko 1.1 g
Kalorie 346.4 kJ / 82.8 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 8.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...