Urządzenia i Akcesoria
Caramel, date and walnut bundt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 portions
Składniki
Caramel sauce
-
pouring (whipping) cream100 g
-
brown sugar80 g
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Bundt
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing60 g
-
pitted dates150 g
-
water300 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
raw sugar150 g
-
eggs3
-
ground cinnamon1 tsp
-
self-raising flour170 g
-
desiccated coconut35 g
-
walnuts halved, plus extra chopped for decorating150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
256.4 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
1335.3 kJ /
317.9 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon glaze madeleines
24 godz. 30 min
Almond and pear tart
40 min
Fatayer with cheese and mint
2 godz. 15 min
Soft date cake with walnuts
1 godz. 10 min
Rosewater madeleines
30 min
Soft Date Cake with Walnuts
1 godz. 10 min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 godz. 30 min
Pumpkin and golden syrup pudding
1 godz. 10 min
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Brown sugar kumara cake
1 godz. 25 min
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min