Urządzenia i Akcesoria
Italian Easter bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 pieces
Składniki
-
unsalted butter40 g
-
milk210 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt½ tsp
-
whole egg7
-
natural food colouring of choice
-
egg yolk beaten, to brush1
-
nib sugar to sprinkle (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
305.5 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
2137.6 kJ /
509 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
71.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon glaze madeleines
24 godz. 30 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10 godz. 55 min
Pineapple Upside Down Cake
1 godz. 15 min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Lemon curd easter biscuits
1 godz. 30 min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 godz. 15 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 godz. 20 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 godz. 30 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Brioche buns with cheese
2 godz. 30 min