Urządzenia i Akcesoria
Italian Easter bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 pieces
Składniki
-
unsalted butter40 g
-
milk210 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt½ tsp
-
whole egg7
-
natural food colouring of choice
-
egg yolk beaten, to brush1
-
nib sugar to sprinkle (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
305.5 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
2137.6 kJ /
509 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
71.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Waffles
25 min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2 godz.
Baba ghanoush
1 godz.
Jackfruit nuggets
1 godz. 40 min
Grilled eggplant dip
2 godz.
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 godz. 10 min
Iraqi cheese pies (cheese chureck)
1 godz. 40 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18 godz. 30 min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35 min
Stone fruit galettes
50 min