Urządzenia i Akcesoria
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
Przygotowanie 2 godz.
Czas całkowity 28 godz.
12 portions
Składniki
Caramel powder
-
oil to grease
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose20 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
vinegar10 g
Caramel crème brûlée centre
-
cold water to soak
-
gold strength gelatine leaf (approx. 2 g)1
-
egg yolks3
-
thickened cream250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Hazelnut dacquoise base
-
icing sugar plus extra to dust40 g
-
hazelnuts, skin on20 g
-
hazelnuts, without skin40 g
-
egg whites4
-
caster sugar25 g
-
cream of tartar1 pinch
Duo chocolate mousse
-
egg yolks4
-
white sugar70 g
-
water50 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces140 g
-
milk chocolate broken into pieces140 g
Assembly
-
oil to grease
Glaze
-
gold strength gelatine leaves (16 g)8
-
cold water to soak
-
white sugar170 g
-
thickened cream160 g
-
glucose160 g
-
white chocolate50 g
Chocolate decoration
-
white chocolate broken into pieces100 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
81.5 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
3356.1 kJ /
802.1 kcal
Tłuszcz
49.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Węglowodany
83.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey sesame snaps
1 godz. 50 min
Milo® mousse
1 godz. 5 min
Pumpkin Spice Mix
5 min
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Mac and smoky cheese
1 godz. 20 min
Fondant
25 min
Queso fresco
2 godz.
Blackberry meringue cake
3 godz. 55 min
Fondant au chocolate
50 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Key Lime Pie
4 godz. 40 min