Wersje kompatybilne
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sweet chilli sauce
- 2 tbsp red chilli sauce
- 1 tbsp tomato ketchup
- 30 g sugar
- 100 g water
-
½
tsp potato starch
lub ½ tsp cornflour (starch)
Rice tube puddings
-
450
g white glutinous short-grain rice
lub 450 g white short-grain rice (e.g. sushi rice) - 50 g soy sauce
- 30 g sugar
- 1 pinch ground white pepper
- 200 g pork meat, lean, sinew free, cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 30 g oil
-
12 - 15
dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips,
lub 20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut in strips - 50 g dried small shrimp (opcjonalnie)
- 600 g water
- 5 sprigs fresh coriander, roughly chopped, to garnish
- 10 g peanuts, roasted, unsalted, roughly chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 cup
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Potato cakes
45 min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™) Metric
50 min
Ginger Garlic Paste
10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Braised Trotters
1 godz. 10 min
Fried Garlic Pork
50 min
Greek Vegetables
1h
Easy Coddled Eggs
35 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min