Urządzenia i Akcesoria
Red-bown coloured eggs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
beetroot juice400 g
-
water to fill to 1 l mark
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
258 kJ /
61.7 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Easy Easter
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
New potato and asparagus salad with dill pesto
40min
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Mushroom quinotto
30min
Polenta
50min
Hummus
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Red lentil soup with cumin
55min
Yoghurt and cucumber salad
5min
Cheese mousse
10min
Creamed spinach
15min
Peas with ham
30min
Green beans with tomato and parsley
55min