Urządzenia i Akcesoria
Dim sum 'Shao mai'
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 2 godz.
40 pieces
Składniki
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly meat with its fat, boneless, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh ginger (opcjonalnie) thinly sliced5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 tbsp
-
light sesame oil (30 g, see tip)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oil for greasing
-
flour for dusting
-
water500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
240 kJ /
57 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 godz. 35 min
Pork Ball Soup With Cabbage
40 min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 min
Spiralized Carrot and Celtuce Salad
10 min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1 godz. 30 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51 godz. 50 min
Mushroom Beef Balls
50 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 godz.
Dim Sum 'Shao Mai'
2 godz.