Urządzenia i Akcesoria
Dim sum 'Shao mai'
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 2 godz.
40 pieces
Składniki
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly meat with its fat, boneless, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh ginger (opcjonalnie) thinly sliced5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 tbsp
-
light sesame oil (30 g, see tip)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oil for greasing
-
flour for dusting
-
water500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
240 kJ /
57 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry jam
1 godz. 5 min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
Lemonade
5 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Lemonade
5 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 godz.
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Mistletoe Matcha Bread
2 godz. 30 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1 godz. 30 min