Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- 15 g onion skins, red
- water, to fill to 1 l mark
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2h 5min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Green coloured eggs
55min
Light blue coloured eggs
Brak ocen
Browned pork cubes
15 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40 min
Browned Turkey Cubes
15 min
Potato goulash
1h
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10min
Turkish Eggs (Çılbır)
35 min