Urządzenia i Akcesoria
Savory tart with tuna, eggs and capers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 pieces
Składniki
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold2
-
water to fill to 1 l mark
Tart
-
butter cold, in pieces, plus extra for greasing125 g
-
flour plus extra for dusting250 g
-
egg (53-63 g)1
-
water2 tbsp
-
salt1 tsp
Topping
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
white wine vinegar2 tbsp
-
lemon juice freshly squeezed30 g
-
egg yolk1
-
anchovy fillets, in oil drained3
-
olive oil10 g
-
honey10 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
rocket salad30 g
-
cherry tomatoes100 g
-
capers, pickled drained20 g
-
red onions cut in rings (1 mm)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
337.6 mg
Białko
15 g
Kalorie
1332 kJ /
318.4 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Easy Easter
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Rainbow Salad
30 min
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3 godz. 45 min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 godz. 45 min
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3 godz.
Tequila kiwi smash
5 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Brak ocen
Spicy tuna dip
5 min
Boba Tea (Bubble Tea)
1 godz.
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 godz. 30 min