Pâtes vertes sauce parmesan

Pâtes vertes sauce parmesan

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 60 g d'épinards frais
  • 400 g de farine de blé semi-complet
  • 2 œufs
  • 2 pincées de sel
  • 80 g d'eau
  • 2 c. à soupe de parmesan râpé
  • 4 c. à soupe de crème fraîche
  • 2 pincées de poivre blanc moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 199.9 mg
Białko 16.5 g
Kalorie 2007.7 kJ / 479.9 kcal
Tłuszcz 10.6 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 77.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...