Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinado de la picaña
- 1 picaña de res
Papas y cebollas cambray con salsa cremosa de chipotle
- 700 g de agua
- 600 g de papas cambray
- 400 g de cebollas cambray, sin tallo
- 210 g de queso crema
- sal fina, al gusto
- 135 g de crema ácida
- 30 g de puré de chile chipotle adobado
- hojas de hojas de cilantro, frescas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 9609 kJ / 2288 kcal
- Białko
- 99 g
- Węglowodany
- 215 g
- Tłuszcz
- 117 g
- Tłuszcz nasycony
- 40 g
- Błonnik
- 61 g
- Sód
- 23133 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de queso
40min
Cochinita Pibil Demo
15 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Ensalada de pepino, aguacate y garbanzos crujientes
45min
Pollo a la paprika en olla
45min
Ensalada de betabel sobre pan integral con queso panela TM6 (Pelar)
40min
Pescado a la Veracruzana
30min
Bocados de papa y zanahoria
40min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 Min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Aguacate relleno de huevo de codorniz con ensalada
30min