Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinado de la picaña
- 1 picaña de res
Papas y cebollas cambray con salsa cremosa de chipotle
- 700 g de agua
- 600 g de papas cambray
- 400 g de cebollas cambray, sin tallo
- 210 g de queso crema
- sal fina, al gusto
- 135 g de crema ácida
- 30 g de puré de chile chipotle adobado
- hojas de hojas de cilantro, frescas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 9609 kJ / 2288 kcal
- Białko
- 99 g
- Węglowodany
- 215 g
- Tłuszcz
- 117 g
- Tłuszcz nasycony
- 40 g
- Błonnik
- 61 g
- Sód
- 23133 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de pasta de verano
30 Min
Espaguetis espeluznantes con albóndigas
1 Std. 25 Min
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50 min.
Sopa de fajitas de pollo
50 min.
Chilaquiles Rojos
25 min.
Macarrones boloñesa
40 Min
Café dalgona Irlandés
10 min
Entraña de ternera con chimichurri (Hestan Cue™)
30 Min
Manchamanteles
1h
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 min.
Limonada
10 min
Agua de Horchata
10 min