Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de trozos de carne, sin nervios ni hueso
- 300 g de mezcla de verduras (p.ej. apio, zanahoria, cebolla, ajo, jitomate), en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 4 ramitas de hierbas de olor, frescas (p.ej. salvia, romero), sólo las hojas
- 150 g de sal gruesa
- 30 g de vino tinto
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo de olor
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 2754 kJ / 658 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de jitomate
40 min
Yogur natural
11 Std. 10 Min
Requesón
2j
Mantequilla
2j
Pan de brioche
5h
Concentrado de caldo de verdura
50 menit
Yogur griego natural
15h 30 min
Chiles en nogada
1j
Concentrado de caldo de pollo
45 Min
Concentrado de caldo de pollo
45 Min
Salsa catsup
1 Std. 15 Min
Hojaldre rápida
1j 20 menit