Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa bbq rápida
- 60 g de vinagre blanco
- 30 g de agua
- 50 g de azúcar mascabado
- 30 g de melaza
- 1 ½ cda de paprika
- 1 ½ cda de mostaza en polvo
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 200 g de catsup
- 2 cdas de salsa Inglesa
- ¾ cdita de pimienta de cayena molida
Pulled pork<br>
- 1200 g de paleta de cerdo
- 600 g de sidra de manzana
Mayonesa de pepinillo
- 350 g de aceite de pepita de uva
- 100 g de pepinillos, sin líquido
- 1 huevo
- 5 g de jugo de limón recién exprimido
- 10 g de mostaza
- sal fina, al gusto
- pimienta recién molida, al gusto
Ensalada de col
- 100 g de col blanca
- 80 g de col morada
- 50 g de zanahoria
- 30 g de crema ácida
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
Bollos de pulled pork
- 50 g de salsa bbq
- 8 bollos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 5476 kJ / 1304 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 208 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 12722 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de tortilla
40min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Poke bowl de atún spicy
30min
Gua Bao (Panes rellenos de cerdo bbq)
13h
Sticky chicken (pollo caramelizado)
1h 20min
Pastel double fudge
3hod.
Sopa de tortilla
25min
Pulled pork con salsa bbq y ensalada de col en cocción lenta TM6
6 godz. 30 min
Sándwich de filete de res
2 Std. 30 Min
Roles de canela con glaseado
2 Std. 30 Min
Fetuccine Alfredo
35min