Urządzenia i Akcesoria
韓式燒肉夾生菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊,( 約半顆)90 克
-
90 克 蘋果, ,切塊水梨 切塊90 克
-
薑5 克
-
蒜頭5 克
-
醬油30 克
-
韓國麻油5 克
-
味醂20 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
洋蔥 切半90 克
-
紅蘿蔔 切約4 公分長塊60 克
-
新鮮香菇 切半80 克
-
蒜頭4 粒
-
新鮮青辣椒 去除梗1
-
油25 克
-
火鍋牛肉片 牛小排或牛五花200 克
-
美生菜150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
471.2 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
843.5 kJ /
201.6 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
無負擔下酒菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan