Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de poro, en rodajas
- 600 g de agua
- 1 cubo de caldo
- 400 g de bacalao salado, y desalado
- 800 g de frijol bayo cocido, escurrido
- 1 cucharada de hojas de cilantro picado
- 6 - 8 rebanadas de bolillo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1033 kJ / 246 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de nopales
45 min
Sopa de lentejas con plátano
1h 25min
Sopa de garbanzos con nopales
50min
Sopa de flor de calabaza
35 min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Bacalao a la Vizcaina
1óra 15p
Sopa de ajo
40 min
Verduras en salsa morita
35 min
Caldo loco huasteco
1óra
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Sopa de coliflor y garbanzos
50min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 Min