Sopa de bacalao y poro

Sopa de bacalao y poro

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porciones

Składniki

  • 150 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva
  • 500 g de poro en rodajas
  • 600 g de agua
  • 1 cubo de caldo
  • 400 g de bacalao salado y desalado
  • 800 g de frijol bayo cocido escurrido
  • 1 cucharada de hojas de cilantro picado
  • 6 - 8 rebanadas de bolillo

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 246 kcal / 1033 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...