Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de poro, en rodajas
- 600 g de agua
- 1 cubo de caldo
- 400 g de bacalao salado, y desalado
- 800 g de frijol bayo cocido, escurrido
- 1 cucharada de hojas de cilantro picado
- 6 - 8 rebanadas de bolillo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1033 kJ / 246 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Sopa de habas
2h
Guarnición de calabacitas con elote
30min
Crema de chile poblano
25min
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Sopa de elote
35min
Fruta fresca con miel y limón
Brak ocen
Crema de calabacita, cilantro y chile
40min
Sopa de poro gratinado con queso cheddar
50min
Crema de pimiento con calabacitas
30min
Betabel al gratín
50min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25min