Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de echalot
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de champiñones
- 2 dientes de ajo
- 250 g pechugas de pavo, sin piel, cortado en tiras
- 100 g de chícharos congelados
- 2 cditas de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- 1 limón, sólo el jugo
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita colmada de cúrcuma en polvo
- 1 cucharadita rasa de sal
- 150 g de arroz basmati
- 50 g de nuez de la india
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1762 kJ / 420 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Estofado de res
1 godz. 40 min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 Std. 30 Min
Cacerola de pollo
30 Min
Pollo agridulce con arroz
40 dk
Albóndigas en salsa de jitomate
45 dk
Arroz en caldo de jitomate
30 Min
Quenelles con salsa de berros
2 Std. 45 Min
Lentejas y arroz con cebolla frita (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Pappardelle con arúgula y requesón
1sa
Fideos chinos con curry y vegetales
45 dk
Ratatouille
40 dk
Frijol con puerco
35 dk