Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de carne de ave, cortado en trozos (3 cm), parcialmente congelado
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 426 kJ / 102 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 66 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1 Std. 5 Min
Almendras o avellanas picadas gruesas (200-300 g)
5 min
Avellanas, nueces de la India o cacahuates molido fino (150-200 g)
Brak ocen
Avellanas, nueces de la India o cacahuates molido fino (100 g)
5 min
Cacahuates o nueces picados gruesos (300 g)
Brak ocen
Cacahuates o nueces picados gruesos (100-200 g)
5 min
Hierbas picadas (10-25 g)
10 Min
Papa y camote rallado (600-800 g)
20min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15 Min
Carne de res picada (500 g)
1 Std. 10 Min
Cebolla picada (100-200 g)
5 min
Cebollas picadas (400-500 g)
10 Min