Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g de hojas de cilantro
lub 10 g de hierbabuena fresca - 200 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de jitomate
- 30 g de aceite de oliva
- 850 g de agua
- 70 g de vino blanco
- 1 cubo de caldo
- 1 pizca de chile en polvo
- 250 g de pasta corta seca tipo codito
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de filetes de pescado blanco en trozos
- 200 g de camarones grandes, pelados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1462 kJ / 348 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Res con almendras
40min
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Albóndigas con puré de papa
50min
Pastel de atún con frijoles
40min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Cacerola de pollo, paprika y verduras de temporada
1h 20min
Moños de atún
30min
Pescado en caldo de arroz con verduras
35min
Fettuccini con pollo y chícharos
35min
Nopalitos a la mexicana con aguacate
20 min
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Bisteces rápidos para dos
35min