Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hojas de albahaca fresca
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 30 g de queso manchego
- 30 g de jitomates deshidratados
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de res en cubos para estofar, en tiras
- 150 g de jitomate triturado
- 150 g de vino blanco
- 1 ½ cucharadita rasa de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- agua
- 350 g de arroz basmati
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1981.7 kJ / 472 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Carne de res a la jardinera
40 min
Pasta con camarones y chorizo
30 min
Fideo seco con arroz
35 Min
Pasta con carne molida
45 Min
Cacerola de papas
1h 10 min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1j
Kugel de papa
1j
Papas Anna
1j
Risotto de jitomate y pechuga de pollo con ricotta al limón
45 Min
Fideos con chorizo
30 min
Res con pimientos y salsa picante
40 min