Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hojas de albahaca fresca
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 30 g de queso manchego
- 30 g de jitomates deshidratados
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de res en cubos para estofar, en tiras
- 150 g de jitomate triturado
- 150 g de vino blanco
- 1 ½ cucharadita rasa de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- agua
- 350 g de arroz basmati
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1981.7 kJ / 472 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de res a la jardinera
40min
Estofado de res
1h 40min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9h 30 min
Pollo al limón con verduras
40min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min
Estofado de pollo con camote
30min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Lasaña de pollo y espinaca
1h 10min
Filete relleno
40min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40min
Fettuccini con pollo y chícharos
35min