Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de agua
- 800 g de papa, pelada y en trozos (3-4 cm)
- 4 cdas de aceite de oliva, para engrasar
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 200 g de crema espesa o ácida
- 100 - 150 g de salmón ahumado, en rebanadas, cortadas en tiras (aprox. 0,5 cm x 3 cm)
- 50 g de caviar, negro
-
10
g de eneldo fresco
lub 10 g de brotes
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 244.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratinado de pescado y camarones
1 Std. 30 Min
Palitos de pan crujientes con tocino y queso
35min
Pastel de carne relleno y arroz a la espinaca
45 Min
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45 Min
Pollo a los cítricos en Varoma
1 Std. 30 Min
Barritas de avena y frutos rojos
55min
Tallarines con trufa
Brak ocen
Mini Pavlovas con helado de frambuesa
13h
Pizza de manzana, caramelo y streusel de avena
1小时
Ensalada de papa y espárragos con pesto de eneldo TM6 (Pelar)
40min
Shrub de frambuesa TM6
128u. 10min
Salsa de espárragos
25min