Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de agua
- 800 g de papa, pelada y en trozos (3-4 cm)
- 4 cdas de aceite de oliva, para engrasar
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 200 g de crema espesa o ácida
- 100 - 150 g de salmón ahumado, en rebanadas, cortadas en tiras (aprox. 0,5 cm x 3 cm)
- 50 g de caviar, negro
-
10
g de eneldo fresco
lub 10 g de brotes
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 244.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1h
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50min
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones
40min
Kipe de arroz
1hod. 30min
Borrecas rellenas
1hod. 30min
Crema de camarón
45min
Ostiones Rockefeller
20 min
Soufflé de queso horneado TM6
1h 25min
Elote amarillo con crema
25min
Croquetas de atún
1hod. 30min
Papa rellena de chorizo vegetariano
1h 15min
Pasta cremosa con calabacitas
45min