Wersje kompatybilne
Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g de betabeles, en rebanadas (2 mm)
- 40 g de jugo de naranja, recién exprimido
-
10
g de vinagre de sidra
lub 10 g de vinagre de vino blanco - 30 g de aceite de oliva
- ¾ cdita de sal, o al gusto
-
4
filetes de merluza, con o sin piel, sin espinas, 3 cm de grosor (aprox. 100 g c/u) (ver tip)
lub 4 filete de rape deshuesado y sin piel, sin espinas, 3 cm de grosor (aprox. 100 g c/u) - ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 1 cda de hoja de tomillo fresco
- 1850 g agua, plus extra to submerge bags
- 1850 g de agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
lub 30 g de vinagre blanco - 100 g de arúgula
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1665 kJ / 397 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1j
Salsa catsup TM6
1 Std. 15 Min
Queso relleno yucateco
3sa
Gazpacho de chabacano y jitomate
1 Std. 15 Min
Bruschetta multigrano con salsa de tomate cruda
2h 40 min
Salsa boloñesa
35 Min
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
2 godz. 20 min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1 Std. 40 Min
Mayonesa
5 min
Salsa de jitomate
35 Min
Elotes asados con mayonesa de chile
45 Min
Mermelada de fresa TM6
55 Min