Urządzenia i Akcesoria
Crostini with mushrooms and fontina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
20 pieces
Składniki
-
fresh parsley leaves only15 sprigs
-
onion cut into halves1
-
butter30 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
fresh button mushrooms cut into slices400 g
-
red wine10 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
Fontina cheese in slices250 g
-
bread (eg. ciabatta, baguette)20 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
493 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Party
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
Brak ocen
Pink Moon Milk
10 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Brak ocen
Risotto with Parmesan
40 min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 godz.
Bean stew with meatballs
45 min
Gnocchi tricolore
35 min
Bucatini amatriciana
45 min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7 godz.
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min