Urządzenia i Akcesoria
Steamed wholemeal bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
20 slices
Składniki
-
butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp oat flakes, and linseeds, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
10 g honeysugar beet molasses (opcjonalnie)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4 g
Kalorie
409 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 Min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2 Std.
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50 Min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1 Std. 30 Min
Olive Vegetable Rice
1 Std. 5 Min
Choux pastry
2 Std.
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Vegetable harrira soup
45 Min
Vegetable Shumai
45 Min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Keine Bewertungen
Mushroom Broth
30 Min