Urządzenia i Akcesoria
Ham croquettes with fast béchamel sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
50 pieces
Składniki
-
Serrano ham150 g
-
eggs hard-boiled2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying50 g
-
butter100 g
-
onion30 g
-
flour170 g
-
milk full-fat, room temperature800 g
-
nutmeg, ground1 pinch
-
black pepper, freshly ground1 pinch
-
salt (adjust to taste)2 pinches
-
eggs2
-
breadcrumbs200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.64 g
Kalorie
367 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
6.07 g
Węglowodany
5.64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
15 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Pasta Amatriciana
30 min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1 godz. 10 min
Rustic bread
2 godz.
Béchamel sauce
15 min
Smoked Chocolate Mousse
45 min
Trout mousse
5 min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 godz. 25 min
Béarnaise sauce
15 min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 godz. 45 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min