韭菜炒肉絲

韭菜炒肉絲

4.0 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 豬肉絲
    100 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 1 大匙
  • 韭菜 切段
    100 克
  • 生豆包 切絲
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 香油
    3 - 5 滴

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.763 g
Kalorie 344 kJ / 82 kcal
Tłuszcz 5.266 g
Błonnik 0.631 g
Węglowodany 2.186 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...