豆豉小魚燒苦瓜
TM31 TM5 TM6

豆豉小魚燒苦瓜

4.4 (7 ocen)

Składniki

  • 50 克 蔭豆豉
  • 20 克 油
  • 15 克 丁香魚乾
  • ½ 根 新鮮紅辣椒, 切段
  • 340 克 苦瓜, 去籽,切大塊(約5公分)
  • 20 克 醬油
  • 10 克 味醂
  • 200 克 水
  • 20 克 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
544 kJ / 130 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
11.5 g
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy