Urządzenia i Akcesoria
冰糖蓮藕
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 50 min
1 完整食譜
Składniki
-
蓮藕 洗淨、去皮500 克
-
圓糯米 份量視選用蓮藕的大小調整,浸泡4小時50 克
-
水 (含料理和蒸煮用)2500 克
-
200 克 紅糖冰糖粉200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
13.2 g
Kalorie
5538 kJ /
1323 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
13.9 g
Węglowodany
323.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan