貴州辣子雞

貴州辣子雞

3.5 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

乾辣椒醬
  • 乾辣椒
    60 克
  • 切塊
    40 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 130 克
辣子雞
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約2公分)
    600 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 31 g
Kalorie 2563 kJ / 613 kcal
Tłuszcz 51 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...