Urządzenia i Akcesoria
素炒打拋肉
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
薑10 克
-
乾香菇 泡軟後擠乾,切丁(約1公分)30 克
-
麵腸 切丁(約1公分)180 克
-
油2 大匙
-
新鮮荸薺 切丁(約1公分)80 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
素蠔油½ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
李型番茄 切丁(約1公分)150 克
-
九層塔 只取葉子20 克
-
檸檬汁½ 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
743 mg
Białko
25 g
Kalorie
1340 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蔬食下飯菜
7 Przepisów
Tajwan
Tajwan