雙筍炒豆皮
TM6 TM5

雙筍炒豆皮

4.5 (8 ocen)

Składniki

  • 5 克 油
  • 10 克 嫩薑 ,切絲
  • 50 克 新鮮香菇 ,切條(約1公分)
  • 150 克 玉米筍 ,切段(約2公分)
  • 150 克 蘆筍 ,切段(約2公分)
  • 50 克 炸豆皮 ,以清水泡軟後切條(約1.5公分)
  • 10 克 素蠔油
  • 15 克 水
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 香油
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
2200 kJ / 326.4 kcal
Białko
44.1 g
Węglowodany
56.6 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
24.7 g
Sód
770.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy