雙筍炒豆皮

雙筍炒豆皮

4.5 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 5 克
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 新鮮香菇 切條(約1公分)
    50 克
  • 玉米筍 切段(約2公分)
    150 克
  • 蘆筍 切段(約2公分)
    150 克
  • 炸豆皮 以清水泡軟後切條(約1.5公分)
    50 克
  • 素蠔油
    10 克
  • 15 克
  • ½ 茶匙
  • 香油
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 770.6 mg
Białko 44.1 g
Kalorie 2200 kJ / 326.4 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 24.7 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 56.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...