Urządzenia i Akcesoria
雙筍炒豆皮
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油5 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
新鮮香菇 切條(約1公分)50 克
-
玉米筍 切段(約2公分)150 克
-
蘆筍 切段(約2公分)150 克
-
炸豆皮 以清水泡軟後切條(約1.5公分)50 克
-
素蠔油10 克
-
水15 克
-
鹽½ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
770.6 mg
Białko
44.1 g
Kalorie
2200 kJ /
326.4 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
24.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
56.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味自由配
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan