Urządzenia i Akcesoria
百菇蘿蔔燉牛蒡排骨湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
排骨 川燙350 克
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
白蘿蔔 切塊100 克
-
牛蒡 切片100 克
-
新鮮綜合菇類 (例如美白菇、鴻喜菇、秀珍菇)200 克
-
水1200 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
103.3 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
1256.5 kJ /
300.6 kcal
Tłuszcz
20.7 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
68.2 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低GI簡易料理
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan