牛蒡炒牛肉絲
TM6 TM5

牛蒡炒牛肉絲

4.9 (7 ocen)

Składniki

  • 200 克 牛肉絲
  • 15 克 米酒
  • 25 克 醬油
  • ½ 茶匙 太白粉
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 薑 ,切片
  • 15 克 油
  • 150 克 牛蒡 ,去皮切絲
  • 15 克 水
  • 5 克 蠔油
  • 10 克 糖
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,去籽切絲(長約5公分)
  • ½ 茶匙 白芝麻

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
2677.2 kJ / 640.4 kcal
Białko
46.5 g
Węglowodany
60.3 g
Tłuszcz
25.5 g
Tłuszcz nasycony
117.6 g
Błonnik
10 g
Sód
1687.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy