牛蒡炒牛肉絲

牛蒡炒牛肉絲

4.9 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 牛肉絲
    200 克
  • 米酒
    15 克
  • 醬油
    25 克
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蒜頭
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 15 克
  • 牛蒡 去皮切絲
    150 克
  • 15 克
  • 蠔油
    5 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽切絲(長約5公分)
    10 克
  • 白芝麻
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 1687.4 mg
Białko 46.5 g
Kalorie 2677.2 kJ / 640.4 kcal
Tłuszcz 25.5 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 117.6 g
Węglowodany 60.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...