Urządzenia i Akcesoria
Curry Fish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
shallots50 g
-
dried chillies soaked and cut in pieces10
-
fresh ginger10 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in slices2 stalks
-
fish curry powder30 g
-
cooking oil60 g
-
light soy sauce20 g
-
torch ginger flower (bunga kantan), bud only, cut in thin slices1 stalk
-
water500 g
-
homemade chicken stock powder10 g
-
fish tail (1 fish tail), scored500 - 600 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ladies' fingers8
-
tomatoes cut in wedges4
-
onions cut in slices (0.5 cm)100 g
-
fresh curry leaves leaves only1 sprig
-
coconut milk150 - 200 g
-
sugar1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1661 kJ /
397 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spicy Asian
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Curry Chicken
1 godz.
Char Kway Teow
15 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Tom Yum Goong
30 min