Urządzenia i Akcesoria
Braised Chicken with Mushroom
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
chicken with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
oyster sauce60 g
-
dark soy sauce30 g
-
garlic cloves10
-
fresh ginger cut in thin slices20 g
-
sesame oil dark (roasted)30 g
-
water plus 2 tbsp for thickening50 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften, stems removed20
-
cornflour (starch)10 g
-
spring onion finely chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1347 kJ /
322 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Yee Mee
30 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Lemon Chicken
25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Taiwanese three cup chicken
20 min