Braised Chicken with Mushroom
TM6 TM5

Braised Chicken with Mushroom

4.5 (61 ocen)

Składniki

  • 600 g chicken, with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
  • 60 g oyster sauce
  • 30 g dark soy sauce
  • 10 garlic cloves
  • 20 g fresh ginger, cut in thin slices
  • 30 g sesame oil, dark (roasted)
  • 50 g water, plus 2 tbsp for thickening
  • 20 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften, stems removed
  • 10 g cornflour (starch)
  • 1 sprig spring onion, finely chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1347 kJ / 322 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy