Urządzenia i Akcesoria
Braised Chicken with Mushroom
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
chicken with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
oyster sauce60 g
-
dark soy sauce30 g
-
garlic cloves10
-
fresh ginger cut in thin slices20 g
-
sesame oil dark (roasted)30 g
-
water plus 2 tbsp for thickening50 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften, stems removed20
-
cornflour (starch)10 g
-
spring onion finely chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1347 kJ /
322 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken porridge with century egg
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Fried Beehoon
20 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Lemon Chicken
25 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min