Urządzenia i Akcesoria
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
5 portions
Składniki
-
whole chicken legs with bone, skinless and cut in pieces (5 cm)1000 g
-
salt2 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled15 g
-
fried shallots homemade (see tips)150 g
-
ghee40 g
-
ground coriander1 tbsp
-
ground fennel1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
evaporated milk100 g
-
tomato purée (see tips)100 g
-
tomato ketchup60 g
-
water400 g
-
almond flakes toasted40 g
-
golden raisins fried60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
740 mg
Białko
43 g
Kalorie
1918 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 godz. 20 min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 godz. 50 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Curry Mee
30 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min