Urządzenia i Akcesoria
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
lamb shanks fat trimmed, cut in cubes (3 cm)700 g
-
water2300 g
-
garlic cloves10
-
fresh ginger30 g
-
fresh green chillies deseeded2
-
red onion cut in halves150 g
-
shallots100 g
-
ghee50 g
-
cumin seeds2 tsp
-
cloves10
-
dried bay leaves2
-
ground black pepper1 tsp
-
cardamom pods5
-
fresh lemongrass white part only2
-
star anise3
-
kurma mix powder store-bought or homemade (see tips)25 g
-
tomatoes cut in wedges200 g
-
potatoes cut in cubes (2 cm)150 - 200 g
-
ground turmeric1 tsp
-
salt adjust to taste2 tsp
-
chicken stock powder2 tsp
-
bird's eye chillies (chilli padi) (opcjonalnie) cut in halves2 - 5
-
fried shallots (opcjonalnie) to garnish30 g
-
fresh coriander (opcjonalnie) leaves only, chopped, to garnish5 stalks
-
Chinese celery leaves only5 stalks
-
spring onions (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
985 mg
Białko
29 g
Kalorie
1243 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1 godz. 30 min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 godz. 50 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Curry Mee
30 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min