回鍋肉

回鍋肉

2.8 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 梅花肉 (10x10公分)
    250 克
  • 2 片
  • 米酒
    1 大匙
  • 1000 克
  • 30 克
  • 辣豆瓣醬
    15 克
  • 蔭豆豉
    15 克
  • 新鮮黑木耳 切片,川燙
    2 片
  • 高麗菜葉 切片
    200 克
  • 蒜苗 切段
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8 g
Kalorie 1732 kJ / 414 kcal
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...