Urządzenia i Akcesoria
Marinierte Tomaten
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Basilikum abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren6 Stängel
-
Wasser600 g
-
Tomaten mittelgroß, Stielansatz herausgeschnitten980 g
-
Schalotten halbiert2
-
Olivenöl60 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Balsamico, dunkel30 g
-
Ricotta (siehe Tipp)275 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1275 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 min
Melonen-Brot-Salat
25 min
Kartoffel-Spieße mit Chorizo und Feta
55 min
Paprikabrösel
30 min
Erdbeer-Avocado-Salsa
20 min
Rosmarin-Tabasco-Marinade
5 min
Panzanella mit Erdbeerdressing
35 min
Erdbeer-Gazpacho
40 min
Oliven in Tomatensauce
30 min
Tomaten-Kartoffel-Salat
1 godz. 20 min
Spargel-Mango-Salat
35 min
Balsamico-Paradeiser
25 min