Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomates vertes, coupées en rondelles fines
- 2 citrons jaunes non traités, coupés en rondelles fines
- 700 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 876.4 kJ / 205.9 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 50.7 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelée de coing
1 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture d'abricots
6 Std.
Gelée et pâte de coing
24h
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture mirabelle-gingembre
1 godz.
Confiture abricot-amande à la rose
6ωρ. 45 λεπτ.
Confiture melon-anis
6 Std.
Gelée de raisin
6 Std.
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Confiture de poires
6 Std.
Confiture figue-romarin
50min