Salmón a la sal con patatas al vapor
TM31 TM5 TM6

Salmón a la sal con patatas al vapor

4.5 (11 ocen)

Składniki

  • 2000 g de sal gorda
  • 1000 - 1200 g de lomo de salmón fresco en una pieza (con piel y escamas)
  • 1 hoja de repollo blanco, acelga o lechuga
  • 1 ramita de hojas de apio (opcjonalnie)
  • 1000 g de agua
  • 600 - 700 g de patatas de guarnición con piel
  • 200 g de mayonesa

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
3252 kJ / 778 kcal
Białko
34.66 g
Węglowodany
25.1 g
Tłuszcz
59.87 g
Błonnik
3.02 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy