Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de cebolla en trozos
- ½ tomate pelado sin pepitas
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de agua
-
1
cucharada de sal de verduras
lub 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l) - 600 g de patatas chascadas en trozos
- 180 g de calabacín troceado
- 4 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- 4 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1372 kJ / 328 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mojo verde
10min
Caldo de millo
50 min
Sopa de judías rojas
35 min
Popietas de ternera con aceitunas (Paupiettes de veau aux olives)
1 Std.
Sancocho canario con pella de gofio
45 min
Arroz blanco y frijoles
30 min
Tortillas canarias de carnaval
45 min
Guiso de judías blancas con acelgas y maíz para dos
45 min
Sopa de patata y cilantro (Pisca andina)
45 min
Potaje canario de berros
45 min
Papas, judías y fideos
30 min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.