Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de cebolla en trozos
- ½ tomate pelado sin pepitas
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de agua
-
1
cucharada de sal de verduras
lub 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l) - 600 g de patatas chascadas en trozos
- 180 g de calabacín troceado
- 4 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- 4 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1372 kJ / 328 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos con fideos y mejillones
20 dk
Papas, judías y fideos
30 Min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1sa
Tortillas canarias de carnaval
45 dk
Potaje canario de berros
45 dk
Frijoles refritos
20 dk
Batata guisada con conservas
30 Min
Sancocho canario con pella de gofio
45 dk
Crema de judías pintas y espinacas
30 Min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min
Caldo de millo
50 dk
Arroz blanco y frijoles
30 Min