蒜味木耳炒花椰菜

蒜味木耳炒花椰菜

3.4 19 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • (川燙用)
    1000 克
  • 綠花椰菜 切小朵(約3公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 切薄片
    30 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 10 克
  • 新鮮黑木耳 切塊(約2公分)
    100 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.1 g
Kalorie 334 kJ / 79.9 kcal
Tłuszcz 3.9 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...