Urządzenia i Akcesoria
蒜味木耳炒花椰菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
水 (川燙用)1000 克
-
綠花椰菜 切小朵(約3公分)150 克
-
紅蘿蔔 切薄片30 克
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
新鮮黑木耳 切塊(約2公分)100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.1 g
Kalorie
334 kJ /
79.9 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan