蕃茄蔬菜通心粉

蕃茄蔬菜通心粉

4.1 17 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 10 克
  • 番茄 切丁
    200 克
  • 紅蘿蔔 切丁
    50 克
  • 新鮮月桂葉
    2 片
  • 高麗菜 切小片
    200 克
  • 800 克
  • 細圓通心粉
    100 克
  • 1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 帕瑪森起士粉
    少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 4.6 g
Kalorie 552 kJ / 132 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 27.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...