Urządzenia i Akcesoria
蕃茄蔬菜通心粉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊100 克
-
蒜頭3 粒
-
油10 克
-
番茄 切丁200 克
-
紅蘿蔔 切丁50 克
-
新鮮月桂葉2 片
-
高麗菜 切小片200 克
-
水800 克
-
細圓通心粉100 克
-
鹽1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
帕瑪森起士粉少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.6 g
Kalorie
552 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
樂活蔬食
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan