Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g onions
- 1 sprig fresh parsley, washed
- 100 g carrots, washed, cut in pieces (3 cm)
- 100 g butternut squash, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g fresh salmon fillets, skinless, boneless, ensuring all bones are removed before use, cut in pieces (3 cm)
- 20 g olive oil
- 130 g water
- 70 g frozen green peas, washed
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1239 kJ / 296 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pear, Apple and Sweet Potato Purée
30 min
Fruit Purée
10 min
Beef and Carrots - from 8 months
25 min
Chicken & Veggies
15min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 menit
Carrot and Almond Casserole
15min
Fruit and Yoghurt Purée
5 min
Meat and Vegetables with Rice
15min
Parsnip and Apple Purée
20 min
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20 min
Baby Rice
10 min
Sweet Potatoes and Lentils
40 min