![Salmon and Veg Salmon and Veg](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8B69EA14-6317-4259-895F-7C85FD8D76CD/Derivates/968991BC-198F-468C-AF18-E41920AE20E3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g onions
- 1 sprig fresh parsley, washed
- 100 g carrots, washed, cut in pieces (3 cm)
- 100 g butternut squash, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g fresh salmon fillets, skinless, boneless, ensuring all bones are removed before use, cut in pieces (3 cm)
- 20 g olive oil
- 130 g water
- 70 g frozen green peas, washed
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1239 kJ / 296 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sweet Potatoes and Lentils
40min
Parsnip and Apple Purée
20 Min
Carrot Purée - from 6 months
20 Min
Meat and Vegetables with Rice
15 Min
Fruit Purée
10 Min
Hake and Potato Purée - from 8 months
20 Min
Apples and Prunes - from 6 months
15 Min
Cereal Fruit Pulp
20 Min
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20 Min
Baby Rice
10 Min
Beef and Carrots - from 8 months
25min
Chicken & Veggies
15 Min