Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Veg
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
onions30 g
-
fresh parsley washed1 sprig
-
carrots washed, cut in pieces (3 cm)100 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)100 g
-
fresh salmon fillets, skinless boneless, ensuring all bones are removed before use, cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil20 g
-
water130 g
-
frozen green peas washed70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
18.3 g
Kalorie
1239 kJ /
296 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip and Apple Purée
20 min
Chicken & Veggies
15 min
Banana and Blueberry Quinoa Porridge
25 min
Sweet Potatoes and Lentils
40 min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 min
Whole Milk Cereal Purée
20 min
Fruit and Yoghurt Purée
5 min
Meat and Vegetables with Rice
15 min
Fruit Purée
10 min
Beef and Carrots - from 8 months
25 min
Apples and Prunes - from 6 months
15 min
Courgette Purée - from 6 months
15 min