蘿蔔黃豆燒牛腩

蘿蔔黃豆燒牛腩

4.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • (含川燙和烹煮用)
    1700 克
  • 牛肋條 切塊(約5公分)
    600 克
  • 15 克
  • 切段(約4公分)
    15 克
  • 蒜頭
    3 顆
  • 八角
    1 顆
  • 梅林辣醬油
    20 克
    10 - 15 克 醬油
  • 番茄醬
    70 克
  • 辣豆瓣醬
    50 克
  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    80 克
  • 白蘿蔔 切塊(約4公分)
    100 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約4公分)
    80 克
  • 10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 290.4 g
Kalorie 15093.7 kJ / 360.9 kcal
Tłuszcz 249.5 g
Błonnik 5.5 g
Węglowodany 50.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...