Urządzenia i Akcesoria
蘿蔔黃豆燒牛腩
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
水 (含川燙和烹煮用)1700 克
-
牛肋條 切塊(約5公分)600 克
-
油15 克
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
蒜頭3 顆
-
八角1 顆
-
10 - 15 克 醬油梅林辣醬油20 克
-
番茄醬70 克
-
辣豆瓣醬50 克
-
乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)80 克
-
白蘿蔔 切塊(約4公分)100 克
-
紅蘿蔔 切塊(約4公分)80 克
-
糖10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
290.4 g
Kalorie
15093.7 kJ /
360.9 kcal
Tłuszcz
249.5 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
50.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
豆陣來吃飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan