日式炒牛蒡

日式炒牛蒡

4.5 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 清酒
    60 克
  • 味醂
    2 大匙
  • 1 大匙
  • 日式醬油
    1 大匙
  • 味噌
    15 克
  • 牛蒡 去皮切絲(約200克)
    1 根
  • 蜂蜜
    1 茶匙
  • 白芝麻
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 1.302 g
Kalorie 378 kJ / 90 kcal
Tłuszcz 0.746 g
Błonnik 1.733 g
Węglowodany 15.921 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...