Urządzenia i Akcesoria
Sauce Tatare
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
400 g
Składniki
-
Rapsöl zimmerwarm200 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Essiggurkerl halbiert50 g
-
Kapern, eingelegt15 g
-
frische Petersilie Blättchen abgezupft3 Stängel
-
Estragonsenf15 g
-
Zitronensaft10 g
-
Eidotter2
-
Kräutersalz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Cayennepfeffer, gemahlen3 Prisen
-
Wasser1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
2305 mg
Białko
7 g
Kalorie
7995 kJ /
1911 kcal
Tłuszcz
208 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schnittlauchsauce
10min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
French Dressing
5min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Spargel Cordon Bleu mit Sauce Tartare
1h
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Caesar Salad mit Huhn
50min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Apfelkren
40min
Cocktailsauce
5min